Miekelotte

Miekelotte.nl

Aanbiedingen


Onze webwinkel wordt regelmatig aangevuld en we zijn altijd op zoek naar nieuwe en nog niet zo bekende artikelen.
Door zoveel mogelijk informatie bij de artikelen te geven, hopen we dat u goed geinformeerd een beslissing kunt nemen voor de aankoop.

Als u vragen of opmerkingen over de artikelen of uw bestelling heeft, verzoeken we u ons deze door te bellen 06-22577144 of mail apomstra@hetnet.nl

In verband met vertraging in de verbouwing en verhuizing zal de webwinkel in ieder geval gesloten blijven tot eind maart 2023.

Wij bedanken alle klanten voor het gestelde vertrouwen de afgelopen jaren en hopen binnenkort de internetverkopen vanuit Bellingwolde voort te kunnen zetten.

Naast ons grote assortiment stempels, inkt, dies, parchment craft enz.. zijn we het assortiment ook steeds meer aan het uitbreiden met scrapbook producten.

I.v.m. nieuwe regelgeving mogen internationaal geen goederen meer verstuurd worden als 'brief' met postzegels maar moeten deze als pakket worden verstuurd voorzien van barcode.
Wanneer u hotmail, gmail of live account gebruikt dan kan het gebeuren dat de aanmeldingslink, de mailtjes met de goedkeuring van een bestelling en de facturen in het postvak voor ongewenste e-mail (SPAM) terecht komen.
Wij adviseren u regelmatig dit postvak te controleren. Bel ons als u niets binnen krijgt.

Promo